Naar Home

Introductie

De naam
 
Onze kennelnaam "v. ’t Seebosch" is ingegeven door een nabijgelegen, historisch stuk laagland langs de rivier de Maas. Een drassig en moerasachtig gebied waarin een ottervanger als de Airedale Terrier in zijn element is.
"v. ’t Seebosch" biedt de Airedale een omgeving waarin dit ras zich thuis voelt, een omgeving die deze geweldige hond verdient.
 

Kennel  Registratie

 

Lady Zsa Zsa v. 't Seebosch

De lijn

Kennel "v. ’t Seebosch" heeft ongeveer 30 jaar ervaring met de Airedale Terrier. Al die jaren heeft zij zich laten inspireren door de "Engelse lijn": Airedale Terriers met een sierlijk hoofd en een fraaie toplijn. Kortom, een adellijke uitstraling.

In ons fokprogramma komt naast de gezondheid het karakter op de eerste plaats. Zonder het juiste karakter niet de gewenste uitstraling en zonder het juiste karakter zeker geen fijne gezinsgenoot.
Daarnaast achten wij kleur en vacht van essentieel belang.
 
De pups
 

Kennel "v. ’t Seebosch" is aangesloten bij de A.T.C.N. (Airedale Terrier Club Nederland) en fokt volgens de richtlijnen van deze door de Raad van Beheer erkende club. Deze richtlijnen zijn zowel algemeen van aard als rasspecifiek, betreffen naast het exterieur van de honden ook de gezondheids en welzijnsaspecten.
De A.T.C.N.
bemiddelt bij het plaatsen van de pups.
De door ons afgegeven pups vinden een thuis bij mensen die weten wat ze van de Airedale mogen verwachten: vriendelijk en speels, trots en stoer, eigenwijs en uitdagend, een enkele keer wat ongehoorzaam.

Sir Gi v. 't Seebosch

 
 
 

 
Copyright Seebosch © 2008